New Age Broker  

Cine Suntem

NEW AGE INSURANCE BROKER este persoana juridica romana avand ca unic obiect de activitate intermedierea in asigurari si o experienta de peste 10 ani in acest domeniu.

Compania NEW AGE INSURANCE BROKER este autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiara , in baza deciziei nr.479 / 04.06.2008 si este inmatriculată in Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-485/05.06.2008 conform legislaţiei în vigoare.

Why we are Different  

Echipa

Suntem o echipa tanara, flexibila, informata, pentru care este extrem de important sa inteleaga nevoile clientilor si sa ofere cele mai bune solutii, cu promptitudine si transparenta.

Viziune

Senzatia de incredere si siguranta, chiar si in momentele incerte ale unei zile sau ale intregii vieti, este primul semn al unei decizii importante: NEW AGE INSURANCE BROKER.

Misiune

Dorim sa va oferim siguranta si ne luam in serios aceasta responsabilitate. Calitatea serviciilor este preocuparea majoră a companiei noastre, iar acest lucru se reflecta in asigurarea dvs.

Testimoniale Clientii Nostri

Recomand din tot sufletul serviciile New Age Broker. Intotdeauna mi s-a raspuns cu promptitudine si mi s-a oferit consultanta de care aveam nevoie.

Sunt foarte multumit si imi place ca sunt mereu informat. Am avut cateva probleme in trecut si am fost atent in alegerea brokerului.

Sunt exigent in alegerea serviciilor iar echipa New Age s-a ridicat la nivelul asteptarilor mele. Colaboram deja de foarte mult timp.