Franciza NEW AGE INSURANCE BROKER

 

NEW AGE INSURANCE BROKER continua si in 2018, programul de dezvoltare in sistem de franciza, denumit "NEW AGE SMART BUSINESS", ce se desfasoara la nivel national.
Acest proiect se adreseaza tuturor persoanelor care intermediaza prime de asigurare de minim 30.000 lei/luna.
" NEW AGE SMART BUSINESS " este dedicat intermediarilor in asigurari, care doresc sa devina antreprenori. Incercam sa construim o noua generatie de antreprenori in aceasta industrie, care sa se plieze pe principiile si valorile NEW AGE BROKER.
NEW AGE INSURANCE BROKER acorda suport consistent potentialilor parteneri: mobilier complet, dotare IT, banner, roll-up, materiale promotionale si publicitare, gratuitate la emiterea electronica (pentru o perioada de 3 luni), cursuri de pregatire profesionala si examene ISF gratuite. De asemenea, compania ofera asistenta tehnica manageriala si specifica industriei de asigurari, training - cursuri de specialitate, dezvoltare personala si coaching.
NEW AGE INSURANCE BROKER este o companie de brokeraj in asigurari cu capital privat 100% romanesc cu o experienta in acest domeniu de un deceniu.
Cu o echipa tanara, dinamica si informata NEW AGE BROKER isi propune sa inteleaga nevoile clientilor, sa ofere cele mai bune solutii, sa crestem in mod constant calitatea serviciilor furnizate si sa dezvoltam o relatie de parteneriat pe termen lung cu clientii.

Mai multe detalii despre program, puteti obtine la tel. 0740895505 sau e-mai: office@newagebroker.ro